Schilder, glaszetter en behanger in Zeeuws-Vlaanderen

Schilders- en Afwerkingsbedrijf Tack BV maakt uw muren weer strak

Kan uw woning wel een frisse lik verf gebruiken of bent u ’s winters niet zo gelukkig met enkelglas? Schilders- en Afwerkingsbedrijf Tack BV uit Cadzand gaat graag voor u aan de slag met alle schilder-, behang- en glasklussen.

Glaszetten

Heeft u nog enkelglas in uw woning en voelt u ’s winters de kou door de ramen? Neem dan snel contact met ons op. Wij plaatsen dubbelglas in alle maten. Met dubbelglas houdt u de kou buiten en blijft het binnen lekker warm. Dit betekent automatisch dat u zult besparen op uw energiekosten. Er hoeft immers minder gestookt te worden om het warm te hebben.

 

In onze winkel vindt u een glasmonsterkast. Hier kunt u de diverse glassoorten bekijken. Ons assortiment is groot. Zo leveren en plaatsen we onder meer enkelglas, dubbelglas, HR-glas, HR++-glas, veiligheidsglas en glas-in-lood.

Schilderklussen

Schakel onze schilderexperts in voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Uw kozijn, dakgoot, deur of gevel een ander kleurtje of een nieuwe lik verf? We schilderen op verschillende ondergronden: hout, steen, kunststof, metaal en meer. Omdat kwaliteit voor ons erg belangrijk is schilderen we alleen met verf van Sikkens.

 

Vindt u een bepaalde kleur mooi maar heeft u geen idee hoe deze kleur heet of waar deze te verkrijgen is? Wij kunnen de kleur voor u meten en de verf zelf direct voor u mengen. Het maakt niet uit op welk materiaal de te meten kleur is aangebracht (bijvoorbeeld trui, kleed of muur).

Wandafwerking

Is uw interieur toe aan een nieuw kleurtje of wilt u ander behang op de muur? Schilders- en Afwerkingsbedrijf Tack BV behangt of schildert uw muur in iedere gewenste kleur. Zo behangen wij de meeste muren met regulier behang, maar we kunnen ze ook behangen met glasvezel- of renovatiebehang.

 

Gaat u liever voor spuitwerk van uw wand of plafond? Ook dat is mogelijk. Kies uit reguliere verf of structuurverf; de mogelijkheden zijn eindeloos. Scheuren in de muur? We repareren ze met renovatievliesbehang of glasvezelbehang.

Restauratie van recreatiewoningen

Heeft u tijdens uw laatste bezoek geconstateerd dat uw recreatiewoning wel een opknapbeurt kan gebruiken? Laat uw vakantiewoning voorzien van een nieuwe verflaag en deze zal er direct een stuk frisser uitzien.

 

Gaat u liever zelf aan de slag? Sla al uw schilderbenodigdheden en gereedschappen bij ons in.